Бира PRIMATOR

PRIMATOR –  Бирата от Североизточна Бохемия, Чехия 

Опитайте първичният всук, отпуснете се с премиум качество и се насладете на превъзходството на PRIMATOR! Това е пивоварна от 1872 година. Намира се в Североизточна Бохемия, град Наход. Суровини за бирите, които използва PRIMATOR: малц от Горна Моравия, аробатен хмел от Жатец, мая – собствено производство, вода с високо качество, от защитен регион, с параметри подходящи за бебета. Бирата се приготвя по класически чешки пивоварни методи, по технология с долна ферментация.

PRIMATOR е №1 в специализираните бири в Чехия, PRIMATOR са създадени да удовлетворяват всички ваши изисквания. PRIMATOR е пивоварната с най-широк асортимент специфични бири от всички чешки пивоварни компании.

PRIMATOR ENGLISH PALE ALE

Полутъмна била с горна ферментация, стил ейл. Брей, точно като в Англия! Същото удоволствие, но на по-добра цена! С цвят на тъмен кехлибар, богат хмелов аромат, специфичен горчив вкус на оригинален британски хмел. Тревистият дъх оставя сух, леко горчив послевкус на небцето. Отлично се комбинира с типична английска риба и чипс или печени меса и наденички. Лекота, свежест и пяна – характеристиките на английския ейл. Съдържа: вода, ечемичен малц, пшеничен малц, овес, селектиран хмел.

Алк.5,0%, Сухо вещество 11%

PRIMATOR WEIZENBEER

Тази бира е истински утолител на жаждата. Нефилтрирана, с привлекатерна мътност, с изразен вкус на мая, със средно тяло и характерна мека горчивина на Жатецки хмел. С цвят на слама. Със силен аромат, в който пшеницата добавя нотка на банан и вкусен аромат на карамфил. Тя се съчетава с меса, кюфтета, колбаси, морски дарове и леки сирена. Наградена за № 1 WEIZENBEER за 2013 г. Съдържа: вода, пшеничен малц, ечемичен малц, Жатецки хмел.

Алк.5,0%, Сухо вещество 11%