Катерина Евро представя книгата си „Тетрадка за рецепти и спомени“

Тя е актриса и на сцената, и в кухнята, а през годините е влизала и в далеч по-непривични роли. Нейната „Тетрадка за рецепти и спомени” е книга за любовта, семейството и апетитната храна като символ на близост и уют.

На страниците на това издание ще откриете много смях и спомени с аромат на зрели праскови и топъл хляб, хумор и шум на море, свистящ под гумите асфалт, звън на чаши с вино и лека носталгия по изплъзващото се време…

„Натрупах опит и в готварството, благодарение на моята майка и баба и не на последно място на моя съпруг, който обичаше да си хапва. Сега се осмелих да направя своя кулинарна книга, гарнирана със спомени, и се надявам да съм полезна на тези, които чрез храната искат да зарадват семейството и приятелите си“ – споделя любимата актриса.

Тази книга е дързък кулинарен експеримент, в който ще открием нейните любими рецепти, славни моменти и спомените, които я следват навсякъде.

Не пропускайте срещата ни с Катето Евро, както и кулинарната й демонстрация на фестивала „Кино и храна“.

Катето Евро се включва в Кино и храна

Катето Евро ще докаже на всички ни, че истинския артист е такъв навсякъде – включително и на кулинарната сцена! Не я пропускайте – идва във Варна с много настроение и усмивки 🙂 https://bit.ly/2M951Hw

Публикувахте от Кино и Храна в Вторник, 21 август 2018 г.

Leave your message