Кристина Тужарова представя книгата си „Малка соленка“

Кристина Тужарова е илюстратор и графичен дизайнер, който обича да рисува, но и да готви. Тези две любими нейни неща се съчетават чудесно в книжките “Малка Сладка” и “Малка Соленка”, тъй като там тя не само е описала рецептите, но и е нарисувала картинките.

Книгата й „Малка соленка“ включва 36 рецепти за приготвяне от деца. Тази вкусна книжка е предхождана от друга книга за деца – „Малката сладка“ и в двете рецептите са описани достатъчно разбираемо и са поръсени с огромно количество полезни идеи и съвети.

На страниците на “Малка сладка” и “Малка Соленка”, ще намерите лесни за приготвяне рецепти за любими мъфини, курабийки, сладолед и много други вкусотии. Главните герои – Ръкавичко и Ръкавичка, водят децата през книгата, като помагат, опитват вместо тях и се забавляват. Целта на книжките е да покажат, че готвенето може да бъде забавно занимание за цялото семейство и да научат децата да приготвят сами вкусна и полезна храна!

На фестивала „Кино и храна“ ще можете да се срещнете с автора и да чуете за всичките й кулинарни страсти, както и да присъствате по време на кулинарната демонстрация за деца.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/209888653022986/videos/299602044106233/

One thought on “Кристина Тужарова представя книгата си „Малка соленка“

Кулинарна демонстрация за деца с Кристина Тужарова – Кино и хранаPosted on  2:52 pm - авг. 21, 2018

[…] и храна“ Кристина Тужарова се включва не само с представяне на последната си книга, а и с кулинарна демонстрация за деца, която не трябва […]

Comments are closed