Радо Кирязов представя книгата си „PANE PIZZA E PASSIONE“

Радо Кирязов е синоним на думата „пица“ в България. Роден във Варна, гражданин на Света, той е един от малцината майстори на пица, който е превърнал приготвянето на тази храна в своя кауза.

Радостин е създател и председател на Българската асоциация на пицарите, която издигна правенето на пица у нас на световно ниво и създаде много майстори, които промениха представата за това често подценявано италианско ястие. Като главен готвач той е носител на редица престижни награди, сред които шесто място за пица презентация на Световно първенство през 2009 г., трето място на Европейско първенство през 2011 г., осмо място за пица Класика на Световно първенство през 2011г. А през 2012 г. е част от журито на Световното първенство в Салсомаджоре Терме.

През 2017 г той издаде книгата „Pane Pizza e Passione“. За посетителите на „Кино и Храна“, Радо ще представи луксозното издание, а след това може да се насладите на истинския вкус на пица на шатрата на PIZZARADO.

One thought on “Радо Кирязов представя книгата си „PANE PIZZA E PASSIONE“

Радостин Кирязов – един от най-добрите майстори на пица, се присъединява към Кино и храна – Кино и хранаPosted on  11:34 pm - авг. 22, 2018

[…] И така до днес, когато шеф Радо Кирязов обикаля цяла Европа, увлечен в семинари, демонстрации, консултации и т.н. През миналата година той издаде и книга на български с най-добрите си кулинарни рецепти и съвети, която също ще представи на фестивала Кино и Храна. […]

Leave your message