Кулинарна демонстрация на Станка Стоянова, автор на блога „Know How to Cook“

„Не е нужно да си MasterChef, за да готвиш вкусна и полезна храна“ – смята Станка Стоянова, автор на блога Know How To Cook.

Посланик е на Food Revolution в България и доброволец във фондация „За храната“. Освен това е лудо влюбена в кулинарната фотография и фууд стайлинга. Разработва рецепти за различни брандове.

Организира детски кулинарни работилници, където децата могат да научат от малки какво е здравословно хранене, кои храни са полезни за нас, как да избираме разумно храната си и как да я приготвяме и т.н.

Всички сме се изправяли пред предизвикателството да се храним здравословно в забързания 21 век и много често сме се проваляли в опитите си за постоянство. Станка е мотивирана да покаже на всички, че има много повече вкусни, лесни, разнообразни и интересни ястия, отколкото сме си представяли и всички те могат да се приготвят с изобилието от достъпни продукти, които са съвместими с начина ни на живот и хранене.

Станка Стоянова също така ще ни разкаже как местните храни могат да се превърнат в основа на здравословното и осъзнато хранене. Ще разберем повече за някои позабравени плодове и зеленчуци, които се отглеждат у нас, но не ги познаваме, не знаем как да ги приготвим или просто сме ги позабравили.

Готова е да ви убеди, че полезната храна не е еднообразна, скучна и безвкусна по време на кулинарната си демонстрация на фестивала „Кино и храна“, както и на срещата преди нея.

Специално за гостите на фестивала Станка ще приготви яйчен хляб с тиквички, който ще гарнира с майонеза от авокадо, чери домати и маслини! Рецептата е подходяща както за закуска, така и за обяд или вечеря.

Не е за изпускане!

One thought on “Кулинарна демонстрация на Станка Стоянова, автор на блога „Know How to Cook“

Станка Стоянова представя блога си Know How To Cook – Кино и хранаPosted on  9:07 am - авг. 12, 2018

[…] убеди в това не само на срещата с нея, но и по време на кулинарната й демонстрация на фестивала „Кино и […]

Comments are closed