Моменто+

Моменто+ е специализирано заведение в услугите за хранене и кетъринг, както и в доставките на прясно приготвена храна до офиси,институции, детски заведения и други.

Компанията разполага с над 20 квалифицирани специлисти в областта на общественото хранене, както и с двама технолози по диетично хранене, които ежедневно се грижат за пълноценното хранене на над 2000  клиенти.

От 2014 г.  Моменто+ започна специализирано производство на домашно приготвен хляб и печива по стари български рецепти и традиционни печени продукти на барбекю, като включи в менюто си и рецепти от балканската кухня. Продуктите се представят ексклузивно на фестивали, събори и събития представящи традиционната българска кухня със съвременно звучене и вид.

Моменто+ разполага с база за заготовки и приготвяне на свежа храна, както и с 2 обекта за продажба на дребно на територията на град София. Специално за „Кино и Храна“ екипът на Моменто + гостува във Варна и ще направи своя дебют в Морската ни столица.

Специалитетът на Моменто+ са печените ребра със зеленчуци, но освен това ще видим още много кулинарни изненади. Ще ги намерите лесно по аромата!