Среща с Адриана Гюзелева – автор на блога In Food Veritas

„В храната е истината, чрез храната и около масата се раждат истини“, твърди Адриана Гюзелева, в чийто кулинарен блог In Food Veritas ще откриете много повече от доказателства за страстта й към хубавата храна.

Освен рецепти, хрумвания и интересни вариации на съчетания в кухнята, Адриана води читателите си през собствения си свят, в който ще откриете, че сърцевината на разговорите са храната, любовта и живота.

„Чрез моите рецепти, чрез предложенията на приятели, на непознати и на шефове от цял свят, ще покажа частица от мен и моите усещания за света. Яжте, обичайте се, пийте вино и се молете за това, което е в душата ви!“, споделя също Адриана.

Освен срещата с нея, ще можете да се насладите и на кулинарната й демонстрация на фестивала „Кино и храна“.

Адриана Гюзелева – автор на блога In Food Veritas

Адриана Гюзелева пристига във Варна, за да открием с нея и нейната кулинарна демонстрация първия кулинарен арт фестивал Кино и Храна!https://bit.ly/2P0JXRlОчакваме ви от 29 август до 2 септември 2018 пред Аквариума във Варна!

Публикувахте от Кино и Храна в Сряда, 22 август 2018 г.

One thought on “Среща с Адриана Гюзелева – автор на блога In Food Veritas

Кулинарна демонстрация на Адриана Гюзелева – Кино и хранаPosted on  9:34 am - авг. 9, 2018

[…] затова Адриана пристига във Варна не само за да разкаже за своите страсти, но и за да направи кулинарна демонстрация. Не я […]

Comments are closed