Parkmart подкрепя фестивала „Кино и Храна“

Parkmart – любимият магазин на много варненци, става партньор на първия кулинарен арт фестивал Кино и храна! И това е едно от най-естествените неща, защото както ние, така и Parkmart държат на качествената храна и свежите продукти.

Всички участници в кулинарната програма на Фестивала ще готвят с продукти, предоставени от Parkmart. Ежедневните им доставки са гаранция за свежестта и качеството им. Тук може да видите всички кулинарни демонстрации.

Първият магазин от веригата Parkmart можете да откриете на бул. Приморски парк II 482. През пролетта отвори врати и втори магазин в близост до Червения площад. От август месец пък и туристите в Св. Влас могат да пазаруват в най-новият магазин от веригата.

Това е марка, която залага на качествени селекции от хранителни продукти, стоки за ежедневието и биохрани. Както личи от името, природата е основен акцент в интериора на магазините Parkmart. Дърво в естествен цвят е съчетано с модерен градски микс. Оригиналните решения на щандовете създават усещане едновременно за уют и „ърбън“ излъчване в натурална и естествена среда.

Искаме когато пазаруват, нашите клиенти да се наслаждават на всеки миг в това пространство – разказват създателите на марката – Нашата мисия е винаги да разполагаме с широк диапазон от висококачествени маркови артикули, с които да задоволим различни желания и вкусове. Екипът ни продължава да подбира такива и портфолиото ни ще се увеличава. Стараем се да предлагаме освен високо качество и богато разнообразие от традиционни и екзотични продукти.“

Интересни са щандовете на веригата Le Plaisir de vivre, която предлага най-висококачествените сирена и колбаси от Европа, и на ViVenda за охладени и замразени пилешки и телешки меса, които са уникални за района – например известното телешко месо порода Блек ангъс или прочутото Рибай стек от младо биче.

Рибният ни щанд е богато зареден с качествени риби и морски дарове, като освен масово разпространените, в магазина предлагат и екзотични такива. В зона „Месо“ освен добре познатите меса предлагаме агнешко и младо телешко месо, както и зряло 28 дни телешко месо.

Нашата мисия е да предложим широк диапазон от висококачествени маркови артикули, с които да задоволим и най-изтънченитя вкус. Затова оформихме голяма Био зона, както и такава с руски и украински продукти, също и богат избор от български и вносни сирена, млечни продукти и колбаси“ – заявяват Parkmart и са подготвили за всекиго по нещо!

Ценителите на вискококачествени алкохолни напитки ще открият специална селекция в Liquor&Tobacco зоната, пури и тютюневи изделия. Също така и безупречни професионални консултации от нашите служители.“

Пазарувайте със стил в Parkmart – Premium Supermarket!